International communication conceptAgenția de traduceri PRESTO caută traducatori liber-profesioniști, pentru traduceri din toate limbile Uniunii Europene în limba română, necesare unui proiect pe termen lung de traduceri pentru Parlamentul European, ce urmează a fi licitat pentru 2016-2019.

 

CINE SUNTEM

În ultimii zece ani, Agenția PRESTO a deținut două dintre cele mai importante contracte de traducere cu Parlamentul European. Ca partener recunoscut şi de lungă durată al Parlamentului European şi al mai multor organisme europene, ne propunem să oferim experiența noastră, extinzându-ne.

 

CARE ESTE OFERTA NOASTRĂ

În ceea ce privește calitatea, traducerea pentru Parlamentul European oferă accesul la locuri de muncă pentru traducător, în mod regulat, zilnic sau săptămânal. În acest scop agenția noastră pune la dispoziție întreaga instruire/pregătire și asistență necesare în situația construirii unei relații stabile și deschise cu partenerii săi liber-profesioniști – cheia, atât pentru succesul pe termen scurt cât și pentru cel pe termen lung.

 

CE ESTE NECESAR

Textele ce urmează a fi traduse acoperă o problematică variată ca subiect, asociată tuturor aspectelor legate de afacerile europene și, prin urmare, necesită, cel puțin, cunoștințe primare de jargon și terminologie specifice Uniunii Europene – așa încât o experiență vastă în traducerea legislației Uniunii Europene este un avantaj substanțial.

 

Deoarece trebuie să oferim informații privitoare la calificarea fiecărui traducător participant în proiect, cautăm traducători liber-profesioniști care să îndeplinească nivelul minim de calificare stabilit de Parlamentul European pentru ca un traducător să fie considerat admisibil:

  • Diplomă universitară – care să ateste finalizarea cu success a studiilor de nivel universitar în orice disciplină – este un PLUS;
  • minim doi ani de experiență în activitatea de traducere profesională (și/sau corectură) de preferat, în sfera de activitate a Uniunii Europene.

În cazul în care doriți să participați la proiect și îndepliniți cerințele de calificare menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: tenderGEN04@presto.cz